Νέα χρονιά σημαίνει και νέα ξεκινήματα με πολλούς τρόπους και ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε όλες αυτές τις αλλαγές είναι από την αλλαγή του χρώματος των μαλλιών σας δίνοντας στον εαυτό σας μια εντελώς νέα εμφάνιση.
Δείτε μερικές hot εμφανίσεις ως πηγή έμπνευσης για την δημιουργία του δικού σας μοναδικού χρώματος μαλλιών.

Ξανθό στο χρώμα του πάγου (πλατίνα):

Οι ανταύγειες στο χρώμα του πάγου είναι δύσκολο να αποδοθούν σωστά. Μία γυναίκα που θέλει να πετύχει ένα άρτιο αποτέλεσμα όσον αφορά την χρωματική απόδοση του απόλυτα παγωμένου λευκού, πρέπει να επισκεφτεί το κομμωτήριο της επιλογής της και να αφεθεί στα χέρια των ειδικών yeapharmacy.com.
Το μόνο βέβαιο είναι, ότι αν κυκλοφορήσετε με μαλλιά σωστά δουλεμένα στο χρώμα του πάγου, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις με διαφορά!
Ξανθό στην απόχρωση του Χρυσού:

Το «χρυσό» ξανθό είναι πολύ πιο εύκολο να βγει σαν αποτέλεσμα σε σχέση με τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις. Αν προσθέσετε έναν τόνο κόκκινου ή καφέ στην απόχρωση του χρυσού, θα δώσετε όγκο στα μαλλιά σας. Αποτελεί μία ιδανική επιλογή για την γυναίκα που γνωρίζει ότι έχει λεπτή τρίχα μαλλιών ή περιορισμένο όγκο και θέλει να του δώσει βάθος.

 

Απαλά «δραματικό» κόκκινο με χάλκινες αποχρώσεις:

Το κόκκινο χρώμα μπορεί να θεωρηθεί «καυτό» για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αλλά αν δεν το προσέξει μία γυναίκα μπορεί να καταλήξει στην απόχρωση του έντονου πορτοκαλί το οποίο δεν ταιριάζει σε πολλούς ανθρώπους.
Ένας τρόπος να αποκτήσετε άψογο «look» που δεν θα περάσει απαρατήρητο είναι το να συνδυάσετε ζεστές χάλκινες ανταύγειες με ένα «δραματικό» βαθύ κόκκινο χρώμα στα μαλλιά σας.
Χρώματα που δεν θα τα βρείτε στην φύση:

Την φετινή χρονιά θα «φορεθούν» ακόμα περισσότερο τα μη-φυσικά χρώματα σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Είτε θα επιλέξετε μονόχρωμα μαλλιά με έντονες ανταύγειες, ή θα χρωματίσετε τα άκρα των μαλλιών σας με τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου που αποτελεί μία επιλογή πολύ μπροστά στην μόδα αν μπορέσετε να την κάνετε δική σας και θεωρήσετε τα μαλλιά σας σαν ένα καμβά έτοιμο να δεχτεί τις δημιουργίες σας.

Λαμπερό καφέ:

Η συντηρητική άποψη υποστηρίζει ότι η καφέ απόχρωση είναι βαρετή. Αυτό όμως δεν χρειάζεται να συμβεί, αφού αρκεί να προσθέσετε μερικούς συμπληρωματικούς τόνους στα μαλλιά σας για να αποχτήσετε ένα ιδιαίτερο και πιο ολοκληρωμένο στυλ. Προσθέτοντας για παράδειγμα χρυσές ανταύγειες σ’ ένα σοκολατί μαλλί ή ένα ζεστό καφέ-κόκκινο σ’ ένα βαθύ σκούρο καφέ, μόνο βαρετό σαν αποτέλεσμα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε.

Κρυφό Χρώμα:

Άλλη μία μεγάλη τάση που κέρδισε τις εντυπώσεις των ανθρώπων της μόδας είναι το hair “veiling”.  Ο όρος “veiling” αναφέρεται  στα κρυφά στρώματα χρωμάτων στα μαλλιά που δημιουργούν ένα τελικό έντονα αντίθετο αποτέλεσμα.
Για παράδειγμα μία γυναίκα με ξανθό μαλλί, μπορεί να έχει κρυφά στρώματα χρωμάτων από την μία πλευρά της κεφαλής της που θα οδηγήσουν σε μία έντονη αλλά και όμορφη χρωματική ασυμμετρία. Εναλλακτικά μία ξανθιά γυναίκα που θέλει να γίνει καστανή, μπορεί να το πετύχει με ένα κρυφό στρώμα απόχρωσης έντονου κόκκινου ή ενός ζεστού χάλκινου.