ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Τα μαλλιά σας φθείρονται καθημερινά και εσείς το γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα. Χρειάζονται τακτικά επιπλέον φροντίδα εκτός από ένα λούσιμο try this website. Γι’ αυτό και το κομμωτήριο angelino σας προτείνει μάσκες με φυσικά επαγγελματικά προϊόντα, αλλά και άλλες ειδικά σχεδιασμένες θεραπείες που διαμορφώνουμε ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες σας. Εσείς, απλά καθίστε πίσω και απολαύστε το χαλαρωτικό μασάζ.

Το αποτέλεσμα θα σας ανανεώσει ολοκληρωτικά.

Για μαλλιά πλούσια και υγιή, δοκιμάστε κάποια από τις ειδικές θεραπείες για ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ, ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ, ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑ, ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ή ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΚΕΡΑΤΙΝΗ (ΓΙΑ ΙΣΙΑ ΜΑΛΛΙΑ)

Το βραζιλιάνικο ίσιωμα είναι μια θεραπεία για όλους.

Ιδιαίτερα αποτελεσματική μέθοδος με αποτέλεσμα που διαρκεί, για όσες και όσους έχουν σγουρά μαλλιά.
Είναι επίσης μια ολοκληρωμένη υπηρεσία αναδόμησης για όλους τους τύπους των μαλλιών. Ισιώνει τα σγουρά μαλλιά και ταυτόχρονα τα αναδομεί σε βάθος δίνοντας ασύγκριτη λάμψη.

Το προϊόν περιέχει κερατίνη, ενδυναμώνει και αναδομεί την τρίχα σε όλο της το μήκος. Μετά την εφαρμογή, τα μαλλιά είναι ‘δυνατότερα’, έχουν όγκο και λάμψη.

Όσο σγουρά κι αν είναι, η θεραπεία “ηρεμεί” τα μαλλιά, τα ισιώνει κατά 80%! Λέγεται ‘βραζιλιάνικο’ ίσιωμα γιατί έρχεται από την Βραζιλία όπου όλοι επιθυμούν ίσια λαμπερά μαλλιά.

ΔΙΑΡΚΕΙ ΑΠΟ 3 έως 4 ΜΗΝΕΣ